ACTUEEL

Doe de dingen in het leven wanneer je ze kunt doen.

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg
Doe maar gewoon dan doe je al gek
Doe maar gewoon
Doe maar
Doe!

Toen ik in in 2012 samen met Marjolein mijn eerste grote tocht maakte was bovenstaande een inspiratie voor mij. Nu jaren later is dat nog steeds zo en......... ik ben nog lang niet uit gefietst.

Dus heb ik in 2023 een fietstocht van bijna drie maanden gemaakt van het meest zuidwestelijke punt van Europa, Cabo de Sao Vicente in Portugal naar het meest noordoostelijke punt van Europa, Grense Jakobselv bij Kirkenes in Noorwegen. Een tocht van meer dan 7000 kilometer. Basis van deze tocht was de European Divide Trail waarbij ik op sommige stukken mijn eigen weg ben gegaan. Daarom noem ik de door mij gemaakte fietstocht de European Divide Tour.

Op Polarsteps kun je mijn digitale dagboek met prachtige foto’s van dit fantastische avontuur teruglezen.

Maar zoals gezegd ben ik ook na dit avontuur nog niet klaar met fietsen dus blijf mij op mijn social media kanalen volgen voor nieuwe fiets avonturen.


Meer informatie over de European Divide Trail: